Heb jij ook een goed idee?

Streetview

De verkiezingen komen eraan en vele politici maken zich zorgen of de jeugd wel voldoende is betrokken bij de politiek. Maar… is de politiek eigenlijk wel voldoende betrokken bij de jongeren? Deen en Marco vinden van niet! Met Streetview geven zij politici de kans om zich te verdiepen in de leefwereld van jongeren. Maar ook andersom. Streetview is het pingpong effect tussen de politiek en de jongeren!

Hoe dan?!?
Streetview is een programma op Youtube. Elke week wordt er een nieuwe aflevering gepubliceerd.

Elke week bedenkt een politieke partij een vraag die zij willen stellen aan de jongeren van Nederland. Vervolgens gaan Deen en Marco de straat op om deze vraag aan de jongeren te stellen. Streetview maakt hier een compilatie van en koppelt dit terug aan de politieke partij. Dit is niet het enige. De jongeren krijgen namelijk ook de kans een om een vraag te stellen aan de politieke partij. Zo creëren Deen en Marco het pingpong effect tussen de politiek en de jongeren. Want zeg nou eerlijk… Wie houdt er niet van pingpong?!

Hoe volg ik dit?
De eerste aflevering is onlangs online gekomen. In deze eerste aflevering stelt ”Igor Bal” (VVD) van de gemeente Nissewaard, de vraag aan jongeren: ”Waar zou je willen wonen en wat voor voorzieningen zou je graag in de buurt zien”?

Op de hoogte blijven van Streetview? Houdt de Insta, Facebook en Youtube van Streetview in de gaten!

Meedoen als politieke partij?
Wat zou u willen weten van jongeren? Streetview zoekt het voor u uit. Neem contact met ons op!


Thema: Politiek & Jongeren
Fase: Voorbereidingsfase