Delft Finest

‘Spoken word’ ofwel het gesproken woord kan het menselijk ziel raken ongeacht leeftijd, geslacht, ras of religie. Het overstijgt fysieke eigenschappen en verbindt mensen op emotioneel niveau. Waar spoken word in Rotterdam al uitgegroeid is tot een bekend fenomeen is het voor de Delftenaren nieuw en nog vrij onbekend.Delft Finest is het nieuwe #SpokenWord event in Delft waar Jean Wycliff zich de afgelopen tijd keihard voor heeft ingezet. Het wordt een traject waar iedereen met een liefde voor #woordkunst zich voor kan aanmelden en zijn talent op dat gebied kan ontwikkelen EN laten zien op een podium in Delft. Benieuwd? Houd de Facebook/Instagram van STAD Delft in de gaten of ga naar de Facebook/Instagram van Delft Finest!

Geplaatst door STAD Delft op Dinsdag 3 maart 2020
Heb jij ook een goed idee?

Delft Finest

Delft Finest, het nieuwe ‘Spoken Word’ event van Delft. Op 24 mei wordt er een podium gecreëerd voor verhalen vertellers, creatieve schrijvers, woordkunstenaars, bazen of hoe je het ook wilt noemen in het Cultuurlab in Delft. Het wordt een avond vol inspiratie, het delen van verhalen, ervaringen, muziek en aandacht voor elkaar.

Delft Finest is een Spoken Word event, maar wat houdt dat nou precies in? Spoken Word ofwel het gesproken woord, is woordkunst in de breedste zin van het woord. Het gaat ‘m bij Spoken Word dan niet zo zeer om wat voor technische hoogstandjes je gebruikt of hoe lekker het klinkt (wat natuurlijk wel vet is), maar voornamelijk om de diepgang die de teksten hebben, dat wat mensen willen delen. Even stil zijn. Zitten en luisteren naar wat er allemaal in mensen omgaat.

Delft Finest wordt zo een avond. Een avond waarin getalenteerde jongeren en volwassen hun verhalen vertellen. En.. misschien ook wel een avond voor jou verhaal! Je kan je namelijk aanmelden om ook jou verhaal te delen op wat voor creatieve manier dan ook en een plekje op dat podium te pakken. Het dagelijks leven biedt ons immers allemaal de gelegenheid om een verhalenverteller te zijn, we maken genoeg mee toch?

Dus ben of ken jij iemand die zo’n verhalenverteller is, of zou je het graag zijn en zo’n plekje op dat podium pakken? Schrijf je dan hier in voor Delft Finest en kom shinen op dat podium! Overigens kan je ook alvast een kijkje nemen op de Instagram en Facebook van Delft Finest


Fase: Draagvlak