MBO Stage

STAD, hét projectbureau voor jongeren, zoekt ondernemende en creatieve stagiairs!

Functie
Als stagiaire bij STAD ontferm je je voornamelijk over de website en social media kanalen. Je zorgt samen met jouw collega’s dat de website wordt voorzien van geschikte content. Je schrijft, filmt, fotografeert of produceert mediaproducten (afhankelijk van je opleiding) die passen bij de lopende projecten en actuele onderwerpen. Ook ga je iedere maand aan de slag met een nieuw maatschappelijk thema, aangedragen door een onafhankelijke opdrachtgever. Je krijgt de ruimte om creatieve en innovatieve concepten voor hen te bedenken en uit te voeren.

Daarnaast assisteer je bij de jongerenprojecten en denk je mee over de ontwikkeling hiervan. Zo kun je daadwerkelijk helpen bij de organisatie van een evenement of meedenken over promotieacties. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. Nieuwe ideeën of initiatieven worden door ons enorm gewaardeerd! Je krijgt bij STAD veel vrijheid en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Wel zijn er heldere kaders en doelstellingen.

Profiel
• Je volgt een relevante MBO opleiding, op het gebied van media(vormgeving), evenementen, marketing of communicatie
• Je woont in (de omgeving van) Delft
• Je bent creatief, innovatief en enthousiast
• Je beschikt over een ondernemende en flexibele instelling
• Je hebt een connectie met de doelgroep jongeren

Wat biedt STAD?
Stage lopen bij STAD betekent veel creatieve vrijheid, werken in een leuk en jong team en tal van mogelijkheden om je op diverse persoonlijke en ambitieuze manieren te ontwikkelen. Wil je zelf een project opzetten? Dat kan. Altijd al iets nieuws willen leren? Dat kan. STAD is de ideale stageplek voor ondernemende studenten die graag (creatieve) projecten bedenken, voorbereiden en uitvoeren!

Algemene info
Stichting Talent And Dreams, oftewel STAD, is hét jongeren projectbureau in Delft. STAD begeleidt jongeren bij het opzetten van hun eigen projecten. Dat betekent dat wij jongeren helpen bij alles wat ze nodig hebben om een idee daadwerkelijk te realiseren!

Naast de jongerenprojecten begeven we ons graag onder de doelgroep, onderzoeken we actuele onderwerpen en leggen we alle toffe ideeën die op de STAD-vloer ontstaan graag vast. Dit verzamelen we allemaal op onze website en social media kanalen. Op ons platform vind je dus alles wat STAD en STAD’ers doen. Dit platform wordt onderhouden door een team van enthousiaste stagiaires. Zij dragen zorg voor de content, social media kanalen en nieuwe onderwerpen waar STAD zich mee bezig houdt. Hier vind je interviews met bijzondere STAD’ers, verhalen over de projecten, de laatste updates en de door stagiairs zelf opgezette projecten voor diverse externe en onafhankelijke opdrachtgevers.

Opleiden binnen de organisatie
Op zoek naar een leuke, uitdagende en unieke stage? We got you! Bij STAD creëer jij tijdens jouw stage de tofste producties zowel online als offline. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en geven je de vrijheid deze te ontwikkelen.

STAD heeft in de afgelopen 12 jaar al meer dan honderd stagiaires opgeleid vanuit diverse opleidingen. Ons vaste team is net zo divers als de stagiairs die we begeleiden: we komen uit de journalistiek, eventbranche, creatieve sector, marketing/communicatie hoek en het sociaal cultureel werk. Geinteresseerd? Stuur dan nu een sollicitatiebrief vergezeld van je CV!

Deel dit via: