HBO stage

Voel jij je aangetrokken tot citymarketing, festivals en evenementen en sta jij te springen om spraakmakende items te maken voor onze online platforms? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Als HBO stagiair bij STAD stuur je de jonge webredactie aan. Je bent de hoofdredacteur van deze jonge club en draagt verantwoordelijkheid over de website en social media kanalen. Je zorgt samen met jouw collega’s dat de website wordt voorzien van geschikte content. Je schrijft, filmt, fotografeert of produceert mediaproducten die passen bij de lopende projecten en actuele onderwerpen. Ook ga je iedere maand aan de slag met een nieuw maatschappelijk thema, aangedragen door een onafhankelijke opdrachtgever. Je krijgt de ruimte om creatieve en innovatieve concepten voor hen te bedenken en uit te voeren.

Daarnaast assisteer je bij de jongerenprojecten en denk je mee over de ontwikkeling hiervan. Zo kun je daadwerkelijk helpen bij de organisatie van een evenement of meedenken over promotieacties. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. Nieuwe ideeën of initiatieven worden door ons enorm gewaardeerd! Je krijgt bij STAD veel vrijheid en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Wel zijn er heldere kaders en doelstellingen.

Profiel
• Je volgt een relevante HBO opleiding, zoals op het gebied van media, marketing of communicatie
• Je woont in (de omgeving van) Haarlem
• Je bent creatief, innovatief en enthousiast
• Je beschikt over een ondernemende en flexibele instelling
• Je hebt een connectie met de doelgroep jongeren
• Je bent tijdens je stageperiode minimaal 4 dagen per week beschikbaar
• Wij bieden de mogelijkheid om ervaring op te doen op het gebied van: webredactie, camjo, management en projectontwikkeling

Wat biedt STAD?
Stage lopen bij STAD betekent veel creatieve vrijheid, werken in een leuk en jong team en tal van mogelijkheden om je op diverse persoonlijke en ambitieuze manieren te ontwikkelen. Daarnaast wordt je getraind om leiding te geven aan een klein team redacteurs. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en je hebt een verantwoordelijke functie binnen de redactie. Wil je zelf een project opzetten? Dat kan. Altijd al iets nieuws willen leren? Dat kan. STAD is de ideale stageplek voor ondernemende studenten die graag (creatieve) projecten bedenken, voorbereiden en uitvoeren!

Afstuderen mogelijk: Ja
Stagevergoeding: In overleg

Algemene info
Stichting Talent And Dreams, oftewel STAD, is hét jongeren projectbureau in Haarlem. STAD begeleidt jongeren bij het opzetten van hun eigen projecten. Dat betekent dat wij jongeren helpen bij alles wat ze nodig hebben om een idee daadwerkelijk te realiseren!

Naast de jongerenprojecten begeven we ons graag onder de doelgroep, onderzoeken we actuele onderwerpen en leggen we alle toffe ideeën die op de STAD-vloer ontstaan graag vast. Dit verzamelen we allemaal op onze website en social media kanalen. Hier vind je interviews met bijzondere STAD’ers, verhalen over de projecten, de laatste updates en de door stagiairs zelf opgezette projecten voor diverse externe en onafhankelijke opdrachtgevers.

Herken jij je in bovenstaand verhaal en ben je geïnteresseerd om bij ons stage te komen lopen? Stuur ons dan snel dan je motivaitiebrief + CV!

Deel dit via: