Heb jij ook een goed idee?

Rangi Night 2024

‘Rangi’, ook wel ‘kleur en creativiteit’ in Swahili. Begonnen als graffiti inspired kledingmerk en is langzaam aan het uitgroeien tot een begrip onder jongeren in Delft. Vorig jaar organiseerde Ferdi zijn eerste feest op de boot van Scouting Nautilus Delft. Check het hier!

Dit jaar is hij terug met iets beters: Rangi Expo en Rangi Night 2024! 

Voor wie

Rangi Night is een drum & bass feest dat wordt georganiseerd voor liefhebbers van deze muziekgenre. We richten ons vooral op jongeren uit Delft die 18+ zijn. 

Door wie.
Hoi ik ben Ferdi, 21 jaar en ik kom uit Delft. Ik ben Grafisch Vormgever en ik houd van feesten in Delft, alleen zijn er niet genoeg van. Daarom heb ik Rangi Night vorig jaar georganiseerd en dit jaar wil ik gaan uitbreiden met Rangi Night 2.0. 

Wat

Rangi Night 2024 is een underground drum & bass feest voor jongeren boven de 18. Het is een alternatief feest wat plaatsvindt op een toffe en unieke locatie waar veel jongeren komen. Er komen verschillende drum & bass DJ’s draaien. 

Waarom

Ik ben zelf een groot liefhebber van drum & bass feesten, maar ook uitgaan over het algemeen. In Delft heb je tegenwoordig alleen maar basic ass feestjes in de Kromstraat. Ik heb vorig jaar bewezen dat ik iets nieuws kan brengen voor jongeren en het was een groot succes. Er is dus echt behoefte aan andere en meer feesten. Daarom organiseer ik dit feest.

Sfeerschets

Je loopt naar binnen en het is druk en gezellig. Drum & bass pompt door de speakers. Goeie energie met een genre waar iedereen van kan houden, maar niet iedereen bekend mee is. Mensen dansen, lachen en feesten. 

Waar & wanneer

Studentendiscotheek Lorre. Datum en tijd TBA!