Heb jij ook een goed idee?

BTS: Behind The Seoul


K-pop, kort voor Korean Pop, is een muzikaal fenomeen dat zijn oorsprong vindt in Zuid-Korea. Inmiddels heeft K-pop de wereld veroverd met zijn aanstekelijke deuntjes, krachtige choreografieën en visueel verbluffende presentaties. Wat begon als een lokale muziekscene is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging die miljoenen fans over de hele wereld aantrekt. Ik ben daar eentje van en daarom organiseer ik: Behind The Seoul.

Wie ben ik 

Mijn naam is Nikki, ik ben 19 jaar oud en kom uit Delft. Ik doe een opleiding tot mediavormgever en ben ook oud-stagiair van STAD Delft.  Ik houd ontzettend van muziek en dan voornamelijk het genre K-pop. 

Wat is Behind The Seoul? 

Behind The Seoul is een feest waarin de wereld van kpop tot leven wordt gebracht voor de fans. Het evenement vindt plaats in Musicon Den Haag. Het feest draait om het creëren van een toffe ervaring. Hierbij krijgen fans de kans om zich onder te dompelen in alle aspecten van de Koreaanse popcultuur. Van de muziek en de dans tot de mode en het eten. Behind The Seoul neemt fans mee op een reis door de wereld van kpop.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom K-pop en Zuid-Korea. Het belooft een avond vol entertainment en plezier te worden voor alle liefhebbers van de Koreaanse popmuziek en cultuur.

Voor wie is Behind The Seoul? 

Behind the Seoul wordt georganiseerd voor K-pop fans, muziekliefhebbers en cultuurliefhebbers. Het biedt een plek waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen om hun liefde voor K-pop te delen. Ook kunnen ze nieuwe muziek ontdekken en genieten van een levendige en inclusieve sfeer. 

Waarom heb ik Behind The Seoul bedacht?

Behind the Seoul wordt georganiseerd omdat er in de buurt nog te weinig K-pop evenementen plaatsvinden. Vaak worden dergelijke feesten voornamelijk in grote steden gehouden. Hierdoor kunnen veel mensen buiten deze steden er niet makkelijk bij zijn. We streven naar een lokale K-pop community die net zo levendig en betrokken is als die in grote steden.We willen mensen de kans geven om hun liefde voor Kpop te delen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een gemeenschap op te bouwen die samenkomt om te genieten van hun gedeelde passie. Met dit feest willen we niet alleen een culturele ervaring bieden, maar ook een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid creëren binnen onze lokale gemeenschap.

Sfeerschets 

Je komt binnen en wordt verwelkomd door de ritmes van K-pop hits die door de speakers galmen. Er hangt een goede sfeer in de zaal. De hele ruimte is versierd in thema en iedereen op het feest is ook in thema gekleed. 

Er heerst in de zaal een bruisende energie die iedereen wel voelt. Achterin kun je karaoke zingen en dansworkshops volgen, voorin kun je genieten van eten of lekker dansen. Dit is de avond waar je echt geniet! Van jouw favoriete popcultuur, maar ook van het leren kennen van nieuwe mensen.

Waar en wanneer 

Zaterdag 6 juli 2024

20:00 – 00:00

Musicon Den Haag