Heb jij ook een goed idee?

Paradijs

Wat is Paradijs ?

Paradijs is een urban/afro evenement voor de jongeren. Het evenement is een mix van opkomende talenten en gevestigde namen. Er komen verschillende dj’s draaien en er staan verschillende artiesten op het podium. 

Een belangrijk onderdeel van Paradijs is het stimuleren van jong talent. Zo organiseren we een open mic waarvoor jongeren uit Delft zich voor kunnen aanmelden en zo een kans kunnen krijgen op een plek op het podium.

Voor wie?

Wij merken dat veel jongeren uit Delft uitwijken naar andere steden naar o.a Den Haag en Rotterdam om uit te gaan. Wij willen de jongeren uit Delft geen reden geven om buiten hun stad iets te doen en daarom willen wij een aanbod creëren voor hen in Delft. Dit evenement is voor de jongeren van 14 tot 28 jaar oud die een behoefte hebben aan dit concept. Natuurlijk is het mooi als we jongeren van andere steden betrekken maar het is voornamelijk voor de jongeren uit Delft. 

Wie zijn wij?

Het wordt georganiseerd door jongeren uit Delft. In dit geval Damiano en Benjamin. Benjamin Lubanzadio is een gemotiveerde jongen die zich wil inzetten voor de jongeren in Delft.  Zelf woont hij in de Buitenhof en zet zich al 6 jaar in voor deze wijk, door mee te werken aan projecten als ‘015 op de beat’ en ‘015 on stage’ van St.CANIDREAM en Cultuurhuis. Ook werkzaam als jongerenbegeleider bij St. CANIDREAM. 

Damiano Pawirowijono is een ambitieuze en gemotiveerde jongen die zich ook inzet voor de jongeren uit Delft en omstreken. Hij heeft ook nog eens talent voor muziek. Damiano heeft zelf als jongeren meegedaan aan projecten van St. CANIDREAM. 

Damiano en Benjamin hebben zelf ook een aantal evenementen mogen organiseren voor de jongeren. 

Benjamin heeft december 2022 en maart 2023 zijn ”VIBES4DAYS” mogen organiseren. Dit evenement verliep goed en er is vraag naar meer. Damiano heeft zijn evenement ”DNA & Friends” mogen organiseren en dit verliep ook meer dan succesvol. En vandaar dat wij nu de krachten bundelen en een samenwerking aangaan voor het aankomende feest genaamd : Paradijs.

Waarom?

Wij vinden dat er te weinig initiatief wordt genomen om het woord “talent” naar voren te brengen en iedereen in het licht te zitten. Daarbij voornamelijk de jongeren. 

Om jong talent niet slechts tijdens één evenement te stimuleren, gaan we ook nog workshops en pizza-avonden houden. Tijdens deze workshops en avonden kunnen jongeren hun ideeën uitwisselen en kunnen wij jongeren blijven betrekken om de behoeften voor jongeren.

Waar en wanneer?

We organiseren Paradijs in het cultuurlab op 2 maart 2024 van 19:00 – 23:30

HAAL JE GRATIS KAARTJES HIER

Sfeerschets

Je komt binnen en wordt ontvangen door de gastheren Damiano en Benjamin. Door de muziek en aankleding van de locatie word je meegetrokken. Good Vibes Only!.

Denk aan Palmbomen, kleurrijke lichten en zomerse muziek. De DJ’s draaien je favoriete muziek en de mensen op de dansvloer zorgen voor een geweldige sfeer 

Je hebt je beste feest outfit aangetrokken en bent ready voor een fissa, Paradijs is dan de perfecte plek om te zijn! Het is een feest waar iedereen los kan gaan en de tropische vibes kan voelen