Heb jij ook een goed idee?

BuitenGewoon Goed Idee

Heb jij een BuitenGewoon Goed Idee!!!???? DOE DAN MEE

STAD is op zoek naar ideeën om Delft nóg geweldiger te maken. De naam zegt het eigenlijk al… Dus, brouwt er iets in jouw brein? Denk jij buiten de hokjes? Is het BuitenGewoon Goed? 

De campagne

BuitenGewoon Goed Idee is een verlengstuk van de campagne BuitenGewoon Delft. Dit is georganiseerd om talentvolle jongeren uit Delft te laten zien. Dat de Delftse jongeren talent hebben is bewezen, maar hebben ze ook goede ideeën?

Hiervoor is de nieuwe campagne in het leven geroepen! Jongeren die meedoen aan de pitch avond worden uitgedaagd om hun BuitenGewoon Goede Idee te pitchen op een video. Deze wordt gepubliceerd op het Instagram account van BuitenGewoon Delft. Hiermee willen we andere jongeren inspireren ook te komen pitchen.

De pitchavond

Hoe werkt het?

Jongeren tussen de 16 en 27 jaar met een tof idee kunnen zich aanmelden voor de pitch. Je zal eerst worden uitgenodigd om naar kantoor te komen voor een brainstormsessie en alles goed uit te werken. Zo heb jij een BuitenGewoon Goed Idee om te pitchen. 

En dan?

Op de dag van de pitchavond wordt je ‘s middags verwacht in de Bierfabriek. Hier krijg je de kans om de laatste puntjes op de i van je pitch te zetten, met behulp van BuitenGewoon Goede Pitch-tips.

Als laatste…

Pitch jij je idee voor een jury en kun je kans maken op BuitenGewoon Goed Geld om je idee waar te maken. 

Prijzen

  • 6 x (tot) €1.500 als startbudget voor elk project

DATUM & LOCATIE

Donderdag 21 december

19:00 – 22:00

Bierfabriek Delft / Burgwal 45-49, Delft