Heb jij ook een goed idee?

BuitenGewoon Goed Idee

Heb jij een BuitenGewoon Goed Idee!!!????

STAD is op zoek naar ideeën om Delft nóg geweldiger te maken. De naam zegt het eigenlijk al… Dus, brouwt er iets in jouw brein? Denk jij buiten de hokjes? Is het BuitenGewoon Goed? 

BuitenGewoon Goed Idee was een verlengstuk van de campagne BuitenGewoon Delft. Dit is georganiseerd om talentvolle jongeren uit Delft te laten zien. Dat de Delftse jongeren talent hebben is bewezen, maar hebben ze ook goede ideeën?

Hiervoor is de nieuwe campagne in het leven geroepen! Jongeren die meededen aan de pitch avond worden uitgedaagd om hun BuitenGewoon Goede Idee te pitchen op een video. Deze wordt gepubliceerd op het Instagram account van BuitenGewoon Delft. Het doel hiervan was om ook andere jongeren te inspireren om te komen pitchen.

De pitchavond

De Bierfabriek Delft werd op 21 december omgetoverd tot het podium van 12 enthousiaste jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die allemaal hun BuitenGewoon Goede Idee mochten pitchen voor een publiek en een jury. Dit waren allemaal ideeën die op hun eigen manier de stad in 2024 kleur zullen geven.

Van mobiele sauna tot drum & bass festival en van een masterclass van een bekende hiphop artiest tot een middeleeuws fantasy festival. Niets was te gek deze avond!

10 toffe projecten zijn er gepresenteerd en met dank aan Fonds1818 hebben er drie ideeën een startbudget van €1.500,- mogen winnen om hun project een vliegende start te maken.

Alle ideeën die zijn gepresenteerd zullen ook uitgevoerd gaan worden dit jaar, dus houd onze pagina in de gaten! Hieronder wat foto’s voor een sfeerimpressie van de avond.