Heb jij ook een goed idee?

Summer Skillz

Summer Skillz combineert het uitvoeren van leuke activiteiten met het deelnemen aan waardevolle trainingen waarin je jezelf ontwikkelt. In de trainingen komen verschillende onderwerpen aan bod; wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn rolmodellen, hoe ga je om met groepsdruk, hoe fix ik sponsoren voor mijn project en meer. Allemaal thema’s die te maken hebben met je eigen ontwikkeling, maar die ook goed aansluiten bij het neerzetten van een tof evenement. 

Voor wie?

Summer Skillz is er voor jongeren met potentie. Daar is gelukkig in Delft geen gebrek aan, alleen worden zij nog niet allemaal bereikt. Summer Skillz is zowel voor jongeren die ondernemend zijn en staan te springen om iets leuks te organiseren, maar ook voor jongeren die nog niet ondernemend zijn maar wél zichzelf willen ontwikkelen. 

Summer Skillz is bedoeld om deze twee groepen jongeren te activeren en iets terug te laten doen voor de maatschappij, maar ook om een leuke tijd te beleven met een groep andere jongeren. 

Wat gaan we doen?

Wekelijks gaan we aan de slag met het volgen van workshops op leuke, interessante en inspirerende plekken/locaties voor jongeren in Delft. De workshop avonden staan ook in het teken van elkaar leren kennen en gezelligheid, dus er zal altijd wat lekkers te eten en drinken zijn en aansluitend een gezamenlijke activiteit om het groepsgevoel te vergroten. 

Hieronder zie je een overzicht van de workshops en wat ze inhouden.

What’s Your Skill?

Kennis maken, wat zijn je kwaliteiten?

Event Dream Team

Hoe bedenk je je ideale evenement?

Lead The Way

Wat is leiderschap en wat zijn rolmodellen?

Speak Up!

Hoe fix je een sponsor? Pitch je evenement

UNITY

Hoe ga je om met groepsdruk?

Event Masters

Hoe organiseer je een evenement?

Hoe doe ik mee?

Om je aan te melden kun je het volgende formulier invullen. Hierin vind je ook de specifieke dagen en tijden van de workshops!