Heb jij ook een goed idee?

STAD Military Borrel

STAD bestaat bijna 16 jaar en om dit te vieren organiseert STAD Utrecht een netwerkborrel geheel in militair thema. Het doel van deze borrel is om mensen kennis te laten maken met Stichting STAD, jongeren en STAD zijn nieuwste project genaamd: STAD Academy.

Thema Borrel

Het thema van onze netwerkborrel is Militair. Wij hebben voor dit thema gekozen omdat het een leuke link is met de promotie voor Stad Academy. Behalve het netwerken en borrelen bereid STAD Utrecht 2 kleine activiteiten voor om de groep beter te leren kennen. Denk hierbij aan een introductiespel en een teambuilding opdracht. Daarnaast is de borrel een leuke manier om de nieuwe visitekaartjes van STAD Utrecht te lanceren. Dit zijn visitekaartjes in de vorm van militaire ‘dogtags’.

Leger op het kerkhof

Op 5 juli transformeert STAD Utrecht het terras van Café de Tussentijd in een leger basiskamp. Kom jij met ons morse code leren, netwerken en een gezellig borreltje drinken? Inloop is vanaf 19:00. We zien je graag op Janskerkhof 24!

Thema: STAD op de kaart