Heb jij ook een goed idee?

Karaoke Tour

STAD bestaat inmiddels alweer bijna 16 jaar. Waar we vroeger moesten leren wat MSN Messenger en Hyves nu eigenlijk waren, staan we inmiddels midden in het tijdperk van TikTok en ChatGPT. Maar doen we hier met STAD genoeg mee? STAD geloofde er altijd in dat onze projecten cool, tof genoeg waren om naamsbekendheid te genereren. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Nu is het aan mij om na te denken hoe ik voor STAD meer naamsbekendheid kan creëren en dit wil ik doen met Karaoke Tour!

Wie ben ik?

Ik ben Isabella van STAD-Delft. STAD staat voor Stichting Talent And Dreams. Wij helpen jongeren hun dromen waar te maken. Als jongeren met een tof idee voor een project naar ons toe komen, helpen wij hen dit uit te voeren.

Karaoke Tour

Zelf vind ik ijs heel lekker en is karaoke iets wat ik zelf bijna iedere dag doe. Ondanks dat het niet altijd even zuiver klinkt. Karaoke gaat naar mijn mening om plezier en even helemaal los kunnen gaan. Daarom wilde ik karaoke zingen naar Delft brengen! We gingen op pad met een ‘’STAD-karaoke-bakfiets’’: een bakfiets beplakt met STAD posters. Iedereen mocht aansluiten, of je nou mooi kunt zingen of niet, dat is allemaal geen probleem. Tijdens Karaoke Tour ging het er om dat je lekker rondjes door de stad kunt zingen terwijl je werd rondgefietst. Hoe heerlijk is dat?

We hebben perenijsjes gesponsord gekregen van de Albert Heijn aan de Bastiaanpoort in Delft. Hier hebben we STAD stickers opgeplakt, zodat we ons eigen ijsje konden creëren. Deze hebben we uitgedeeld aan mensen die langs liepen en mensen die we aanspraken.

Karaoke Tour was een dag vol plezier en gezang. Er waren een aantal mensen die lekker meezongen toen we langs fietsten en ons filmden. We hebben leuke gesprekken gehad en ijsjes uitgedeeld.

Thema: STAD op de kaart