Heb jij ook een goed idee?

Starseeds 2023

Starseeds draait om in verbinding staan met jezelf, met de natuur en met elkaar… In de maatschappij waarin wij leven worden vele andere dingen als belangrijk gezien en is er veel afleiding door Social Media. Steeds meer mensen zitten diep met hun hoofd in hun telefoon en kijken niet meer naar de buitenwereld of naar binnen bij zichzelf.  We leren zelden hoe het is om naar binnen te keren naar wat we voelen in het nu. We zijn veel bezig met problemen uit het verleden of de toekomst. Waardoor we zelden in verbinding staan. Dit terwijl het heel belangrijk is om in verbinding te staan, met jezelf en met de wereld om je heen. Om naar binnen te kijken en in het nu te leven. 

Om hier verandering in te brengen bedachten Brittney en Jori Starseeds! Vorig jaar vond de eerste succesvolle editie plaats en dit jaar was het tijd voor een net zo mooie editie van Starseeds

Wij zijn Brittney (20) en Jori (20). Wij zijn allebei op onze eigen manier bezig met verbinding. Brittney verdiept zich veel in hippietijd en mindfulness en voelt zichzelf ook wel een beetje hippie. Jori is sinds een jaar in aanraking gekomen met meditatie en merkt de positieve effecten hiervan. Samen organiseren wij Starseeds.

Starseeds

Starseeds was een festival midden in de natuur van Delftse Hout. Een festival waarbij verschillende activiteiten plaatsvinden die erop gericht zijn om mensen verbinding te laten ervaren. Starseeds was een festival waarbij diverse mensen samen komen om verbinding aan te gaan. Maar wie zijn deze mensen dan? Mensen die de behoefte voelen om verbinding aan te gaan. Mensen die open staan voor meditatie, om naar binnen te kijken en zo te ondervinden hoe mooi het leven kan zijn..

Maar misschien ook wel mensen die zich een buitenbeentje voelen. Alsof ze de enige zijn die deze specifieke levensstijl hebben waarin de behoefte aan verbinding centraal staat. Jong en oud. Starseeds was de plek waar deze mensen elkaar ontmoeten

Diverse activiteiten op Starseeds

Tijdens Starseeds vonden er diverse activiteiten plaats die mensen in verbinding brengen. Denk hierbij aan activiteiten zoals meditatie, live muziek, een Ecstatic Dance en een kunstexpositie. Uiteindelijk is er ook een hoekje ingericht waar vrijblijvende (life)coaching sessies werden aangeboden. Deze activiteiten vormden bij elkaar één programma. Naast dat de locatie prachtig was en direct aan de recreatieplas van Delftse Hout ligt, was de aankleding van Starseeds erop ingericht om de beleving van het festival nog rijker te maken. Het belangrijkste bij Starseeds was de verbinding aangaan en liefdevolle vibes verspreiden. 

De verbinding tussen de bezoekers, jong en oud, was goed te zien op het festival. Er was een gezellige sfeer en bezoekers kwamen heerlijk tot rust tijdens de Ecstatic Dance activiteit. We wilden vooral laten zien dat dit nog steeds kan, dat we net als vroeger bij elkaar kunnen komen in verbinding, vrede en liefde, genietend van goede muziek en goede vibes. Naar onze mening zijn we daar zeker in geslaagd met Starseeds 2023!

Zie hieronder enkele foto’s voor een sfeerimpressie van het festival.

Waar en wanneer?

Starseeds vond plaats bij windsurfschool Plané. Oftewel direct aan de grote plas van Delftse hout! Starseeds vond plaats op 11 augustus 2023.