Heb jij ook een goed idee?

Live aan de kade

Een onvergetelijke zomerse dag vol muziek, kunst en verfrissing beleven? Of je nu muziekliefhebber bent, gepassioneerd bent door kunst, geniet van de kracht van woorden of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en lekker eten… Dit festival had voor elk wat wils! We Art Creators organiseerde in samenwerking met Hal015: Live aan de Kade.

We Art Creators

WAC is een collectief van Deejay, Stefan en Ian. Dit collectief zet zich in voor (beginnende) jonge kunstenaars. Delft is de stad van kunst en cultuur. Het bruist hier van het creatieve talent. Helaas is er voor dit talent weinig plek om hun talent tot uiting te laten komen. Het creëren van een podium is een mogelijkheid om een talent te ontwikkelen, anderen te inspireren en waardering te krijgen voor jouw creatieve geest. “Wij brengen het podium naar de jongeren toe. Hierbij maakt het niet uit of deze nou klein, groot, rond of vierkant is. We creëeren een plek om op wat voor manier dan ook te stralen. “

Live aan de Kade

Op 20 augustus 2023 kwam de eerste editie van dit festival tot leven. Hij was vinden op het terrein van het Kabeldistrict in Delft. Live aan de kade nodigde je uit om je zintuigen te verwennen met een rijke mix van creativiteit en vermaak.

De dag was gevuld met een gevarieerde line-up samengesteld uit talentvolle artiesten uit verschillende genres. Van scheurende gitaren tot funky house plaatjes, een breed scala aan muzikale stijlen om van te genieten. Zo stonden opkomende bandjes als Crackling Leaves en Chattermag op het podium, maar ook de rockende mannen van Heath waren op Live aan de Kade te bewonderen.

Verschillende spoken word artiesten hebben gezorgd voor inspirerende en krachtige intermezzo’s en er waren over het terrein prachtige kunstinstallaties te zien. Zie de website voor het gedetailleerde programma.

Even neerploffen en ontspannen was ook mogelijk, want het was een heerlijk zonnige dag en er was genoeg lekkers eten en drinken te bestellen. Voor degene die de zon nét iets te fel vonden, was er de mogelijkheid om helemaal los te gaan met waterpistolen.

Hieronder enkele foto’s om een sfeerimpressie te krijgen van het festival!