Heb jij ook een goed idee?

Live aan de kade

Een onvergetelijke zomerse dag vol muziek, kunst en verfrissing beleven? Of je nu muziekliefhebber bent, gepassioneerd bent door kunst, geniet van de kracht van woorden of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en lekker eten… Dit festival heeft voor elk wat wils! We Art Creators organiseert in samenwerking met Hal015: Live aan de Kade.

We Art Creators

WAC is een collectief van Deejay, Stefan en Ian. Dit collectief zet zich in voor (beginnende) jonge kunstenaars. Delft is de stad van kunst en cultuur. Het bruist hier van het creatieve talent. Helaas is er voor dit talent weinig plek om hun talent tot uiting te laten komen. Het creëren van een podium is een mogelijkheid om een talent te ontwikkelen, anderen te inspireren en waardering te krijgen voor jouw creatieve geest. “Wij brengen het podium naar de jongeren toe. Hierbij maakt het niet uit of deze nou klein, groot, rond of vierkant is. We creëeren een plek om op wat voor manier dan ook te stralen. “

Live aan de Kade

Op 20 augustus 2023 komt de eerste editie van dit festival tot leven. Je kunt het vinden op het terrein van het Kabeldistrict in Delft. Live aan de kade nodigt je uit om je zintuigen te verwennen met een rijke mix van creativiteit en vermaak.

Muziek

Op 20 augustus 2023 komt de eerste editie van dit festival tot leven. Je kunt het vinden op het terrein van het Kabeldistrict in Delft. Live aan de kade nodigt je uit om je zintuigen te verwennen met een rijke mix van creativiteit en vermaak. Laat je betoveren door de klanken van live muziek. Er is namelijk een gevarieerde line-up samengesteld met talentvolle artiesten uit verschillende genres. Van scheurende gitaren tot funky house plaatjes, er is een breed scala aan muzikale stijlen om van te genieten.

Maar, ”Live aan de Kade” is meer dan alleen muziek. Het is een viering van kunst in al zijn vormen. Dompel jezelf onder in een visueel festijn terwijl je de diverse kunstinstallaties bewondert die te vinden zijn op het terrein.

Woordkunsten

Voor de liefhebbers van literatuur en poëzie biedt ”Live aan de Kade” een podium voor spoken word-artiesten. Stap in de spoken word bus en laat je overspoelen door de kracht van woorden. Dit terwijl je luistert naar inspirerende verhalen die recht uit het hart komen.

Activiteiten

Op “Live aan de Kade” kun je ook ontsnappen aan de hitte met verfrissende activiteiten. Glijd over de spectaculaire waterslide en voel de adrenaline door je aderen stromen. Of daag je vrienden uit voor een episch watergevecht met waterpistolen en laat het kind in je los. Voor degenen die liever ontspannen, kun je neerploffen in het gras, genietend van de warme zonnestralen en de koelte van een verfrissend biertje in je hand.

Eten & drinken

Natuurlijk begrijpen we dat al dat genieten hongerig maakt! Maak je geen zorgen, want “Live aan de Kade” heeft een uitgebreide selectie van foodtrucks die een scala aan heerlijke gerechten serveren. Proef smaken van lokale Delftse chef’s, van hartige street foodklassiekers tot verrukkelijke zoete lekkernijen. Laat je smaakpapillen dansen terwijl je geniet van het bruisende culinaire aanbod dat dit festival te bieden heeft.