Heb jij ook een goed idee?

RANGI Night

Dat het uitgaangsleven in Delft beperkt is weten we inmiddels wel. Er zijn wat mainstream feestjes in de Kromstraat maar of daar nou iedereen vrolijk van wordt kun je je afvragen. Een tekort aan feesten in de omgeving van Delft is er niet zozeer, maar wel een te kort aan Rangi feesten. Daarom wilde Ferdi de eerste editie van ‘Rangi Night’ organiseren. Een dikke vette underground DnB party op een binnenvaartsschip in Delft!

Wie ben ik?
“Mijn naam is Ferdi, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Delft. Ik ben opgeleid tot grafisch vormgever en ik ben goed bekend binnen de wereld van graffiti. Ik ben eigenaar van een kleding merk genaamd Rangi. Dit is een kledingmerk dat is geïnspireerd door graffiti.”

Rangi Night? 
Rangi Night is een ‘underground’ feest voor iedereen boven de 18. Letterlijk underground, omdat het in het ruim van een schip plaatsvind. Door deze unieke locatie moesten bezoekers het gevoel krijgen alsof het een illegaal feestje was. Daarnaast was het feest ‘underground’ vanwege de muziek die er werd gedraaid, namelijk diepe drum & bass rollers. Het was dus een alternatief feest, wat in de stad Delft een uniek begrip is. De bezoekers hebben van 22:00 tot 04:00 uur uit hun pan kunnen gaan.

Waarom?
Rangi Night werd georganiseerd om de bezoekers een mooie avond te bieden. Jongeren die van alternatieve muziek houden konden samen komen en losgaan op de muziek. Ook een motivatie was om met Rangi Night meer naamsbekendheid te geven aan het kledingmerk van Ferdi te geven. Ook zodat mensen een gevoel krijgen wanneer zij denken aan dit merk.

Waar en wanneer?
De eerste editie van Rangi Night vond plaats op 22 april op een schip aan de Nieuwe Haven in Delft. Het zal zeker niet de laatste zijn. Houdt de Instagram van Ferdi in de gaten voor meeeeer!