Heb jij ook een goed idee?

REGENERΔTE Heartwarming Dance!

Na twee succesvolle edities werd het tijd voor de derde editie van REGENERΔTE Ecstatic Dance. Dit keer in samenwerking met diverse Delftse partners.

Er zijn vele bewegingen die rust, ontspanning en meditatie stimuleren. Maar wist je al dat dansen ook een manier is om dit te doen? Met REGENERΔTE Ecstatic Dance willen Siemen, Perine en Mike zoveel mogelijk mensen in beweging brengen om rust, plezier en ontspanning te vinden. 

“Wij zijn Perine, Siemen en Mike. Met REGENERΔTE organiseren wij evenementen die de ziel aanspreken. Plezier, rust en ontspanning vinden in de drukte van de maatschappij. Wellicht uit de comfort zone springen en naar binnen keren.”

REGENERΔTE – Heartwarming Dance
Regenerate Ecstatic dance is een alcohol- en middelen vrij evenement waar de bezoekers samenkomen om een reis te maken in de muziek. Tijdens het dansen laat je lichaam rusten of bewegen hoe jij dat wilt. Of iemand nou wilt relaxen en slapen voor 2 uur of als een idioot wilt springen,  schreeuwen en lachen, alles en iedereen is welkom.

Warming up  Bij deze editie was het thema: Warming up. Het was februari, de koudste maand van het jaar. Hierom werden bezoekers meegenomen op een warme reis naar binnen. Dit hebben we gedaan door een warm welkom, “warme muziek”, genoeg warme dranken maar ook door achteraf een heerlijk warme maaltijd aan te bieden.

REGENERΔTE Ecstatic Dance werd georganiseerd om de voordelen van het dansen zo breed mogelijk te verspreiden. Waar meditatie en yoga en al bekende en populaire bewegingen zijn,  is Ecstatic Dance nog wat onbekender. Vooral onder jongeren heeft Ecstatic Dance in onze ogen nog veel ruimte  om te  groeien. 

Samenwerkingen
Voor deze editie zijn er samenwerkingen aangegaan met verschillende Delftse partners. Niet zomaar partners maar allemaal partners die ook bezig zijn met bewust leven en streven naar een betere wereld. Vegan restaurant Wildgroei leverde taarten voor het evenement. Van gered voedsel van Foodsharing Delft werd soep gemaakt, Kunsthuis DEIK stelde gerecyclede kunst beschikbaar. LOFT studio Delft faciciliteerde met haar prachtige zaal. De Refill market Delft leverde snacks. Tot slot verzorgde Pnina van de VAK een introductie van de dans.

Waar en wanneer? REGENERΔTE Ecstatic Dance vond plaats bij De Loft studio in de Kabelfabriek in Delft op 25 februari. Met 50 bezoekers was ook deze editie weer een daverend succes! Vanaf nu vind de Ecstatic Dance maandelijks plaats. Ook organiseren we nu wekelijkse meditaties, zangcirkels en concerten georganiseerd. Een overzicht van alle evenementen vind je hier.