Heb jij ook een goed idee?

Füzz in de Bierfabriek!

We merkten als artiesten dat er weinig plek werd geboden om op te treden in Delft. Dit terwijl dat in deze tijd erg belangrijk is. Delft kent genoeg muzikaal talent en kunst liefhebbers. Wij wilden een platform creëren waar kunst- & muziekliefhebbers een nieuwe creatieve en muzikale ervaring beleven. We wilde een community bouwen in de underground scene. FÜZZ. Dit keer organiseerden Loveth en Milu FÜZZ in de Bierfabriek.

Loveth en Milu
Loveth & Milu maken samen muziek. Ze zijn artiesten die gepassioneerd zijn over het geven van een platform aan mensen om creatieve talenten te ontdekken. In 2022 is Füzz bij STAD tot leven gekomen.

Füzz in de Bierfabriek!
Inmiddels organiseren Loveth en Milu zelfstandig events waarmee zij honderden jongeren bereiken. Van events in Den Haag tot aan Amsterdam. Het was de hoogste tijd dat Füzz terug zou keren naar Delft en dit is gelukt. Op 16 december vond Füzz plaats bij de Bierfabriek. Een avond vol met live muziek, kunst en een hoop enthousiaste bezoekers. Heb je het gemist? Geen zorgen, met de aftermovie kan je toch nog een beetje de sfeer proeven.

Meer Füzz?
Loveth en Milu zijn eindeloos bezig met het creeeren van toffe events. Check hun Instagram voor de laatste updates.