Heb jij ook een goed idee?

BF Presents: Vibes4Days

In Den Haag en Rotterdam zijn er verschillende feesten voor jongeren. Maar in Delft is er weinig te doen. Dit terwijl Delft een grote stad is met genoeg jongeren. Jongeren die uit willen gaan. Delft verdient ook een feest die positief op de kaart komt. Om deze reden bedacht Benjamin Vibes4Days

Benjamin?
“Ik ben Benjamin. Ik ben zelf artiest en kom uit Delft. Ik ben iemand die graag het initiatief neemt om iets op te zetten voor jongeren uit Delft. Doordat ik zelf artiest ben en veel jongeren ken maak ik zelf mee wat jongeren graag op feesten zien. Ik zie om me heen dat jongeren uit Delft om een urban feest staan te springen. Daarom ben ik super trots dat ik Vibes4Days heb georganiseerd.”

Vibes4Days
De eerste editie van Vibes4Days vond plaats bij Steck. Vibes4Days is een afro urban feest met positieve vibes en veel gezelligheid. Het feest is gebaseerd op Urban, Afro en Amapiano. Muziekstijlen die onder verschillende jongeren populair zijn. Tijdens Vibes4Days waren er verschillende artiesten en dj’s. Dj’s die de beste muziek draaiden en artiesten die performden en zo het publiek aan het dansen kreeg

Waarom?
Met Vibes4Days moet het Delftse uitgaansleven weer wat meer gaan bloeien binnen de urban scene. Delft zal meer gezien gaan worden als de stad die ook goede feesten geeft. Jongeren uit Delft hoeven niet meer per se uit te wijken naar Rotterdam of Den haag om een goed feest te bezoeken. Laat hun maar een keertje naar ons komen! 

Waar en wanneer?
Op donderdag 29 December vond de eerste editie plaats bij STECK in Delft. Na het succes van de eerste editie kunnen volgende edities zeker niet uitblijven. Houd de Instagram van Vibes4Days in de gaten voor meer!