Heb jij ook een goed idee?

BF Presents: Vibes4Days

In Den Haag en Rotterdam zijn er verschillende feesten voor jongeren. Maar in Delft is er weinig te doen. Dit terwijl Delft een grote stad is met genoeg jongeren. Jongeren die uit willen gaan. Delft verdient ook een feest die positief op de kaart komt. Om deze reden organiseert Benjamin Vibes4Days

Benjamin?
“Ik ben Benjamin. Ik ben zelf artiest en kom uit Delft. Ik ben iemand die graag het initiatief neemt om iets op te zetten voor jongeren uit Delft. Doordat ik zelf artiest ben en veel jongeren ken maak ik zelf mee wat jongeren graag op feesten zien. Ik zie om me heen dat jongeren uit Delft om een urban feest staan te springen. Daarom kan ik niet wachten om Vibes4Days te organiseren.”

Vibes4Days
Vibes4Days is een afro urban feest met positieve vibes en gezelligheid. Het feest is gebaseerd op Urban, Afro en Amapiano. Muziekstijlen die onder verschillende jongeren populair zijn. Tijdens Vibes4Days zijn er verschillende artiesten en dj’s. De artiesten zullen live performen en de DJ’s gaan hun beste tracks draaien.

Deze DJ’s en artiesten zullen gevestigde namen zijn om bezoekers te trekken. 

Naast de gevestigde namen zijn er opkomende artiesten uit de buurt die de kans krijgen om op het podium hun skills te laten zien.  

Om de avond af te maken zal er een professionele MC aanwezig zijn. De MC zal het publiek warm maken en de vibes ophypen. 

Waarom?
Met Vibes4Days moet het Delftse uitgaansleven weer wat meer gaan bloeien binnen de urban scene. Delft zal meer gezien gaan worden als de stad die ook goede feesten geeft. Jongeren uit Delft hoeven niet meer per se uit te wijken naar Rotterdam of Den haag om een goed feest te bezoeken. Laat hun maar een keertje naar ons komen! 

Sfeerschets
Je loopt de Steck binnen en je wordt meteen warm ontvangen met een lichtgevend polsbandje. Je loopt binnen bij een gezellig feest. Je hoort goede Afro, Urban en Amapiano uit de speakers komen. Je ziet mensen dansen. Een professionele dansgroep staat op het podium. Artiesten die je kent zingen je favoriete tracks en de sfeer in de zaal is goed. Je hebt een te gekke avond en het mooiste van alles: Je kan op de fiets naar huis.  

Waar en wanneer?
Op donderdag 29 December bij STECK in Delft.