Heb jij ook een goed idee?

REGENERΔTE Ecstatic Dance

In de drukke maatschappij waarin we leven, vinden veel mensen het lastig om rust en ontspanning te vinden. Dit terwijl het vinden van rust en ontspanning maar ook plezier ontzettend belangrijk is voor onze gezondheid en welzijn. Er zijn vele bewegingen die rust, ontspanning en meditatie stimuleren. Maar wist je al dat dansen ook een manier is om dit te doen? Met REGENERΔTE Ecstatic Dance willen Perine, Siemen en Mike zoveel mogelijk mensen in beweging brengen om rust, plezier en ontspanning te vinden. 

“Wij zijn Perine, Siemen en Mike. Met REGENERΔTE organiseren wij evenementen die de ziel aanspreken. Plezier, rust en ontspanning vinden in de drukte van de maatschappij. Wellicht uit de comfort zone springen en naar binnen keren. Perine host Ecstatic Dance meditaties, Siemen is DJ en Mike speelt de Handpan.” 

REGENERΔTE Ecstatic Dance
Regenerate Ecstatic dance was een alcohol- en middelen vrij evenement waar bezoekers samen kwamen om een reis te maken in de muziek. Tijdens het dansen liet men hun lichaam rusten of bewegen hoe zij dat wilde. Of iemand nou wilde relaxen en slapen voor 2 uur of als een idioot wilde springen,  schreeuwen en lachen, alles en iedereen was welkom.

Samen werd er een veilige plek gecreëerd waar bezoekers zich konden uitdrukken door middel van beweging terwijl zij gedachtes over dat iets raar of gek is los lieten. De avond werd extra gedragen door goed en bewust voedsel, sap, kruidenthee  en ontmoetingen met andere mensen. 

REGENERΔTE Ecstatic Dance werd georganiseerd om  de voordelen van het dansen zo breed mogelijk te verspreiden. Waar meditatie en yoga en al bekende en populaire bewegingen zijn,  is Ecstatic Dance nog wat onbekender. Vooral onder jongeren heeft Ecstatic Dance nog veel ruimte  om te groeien. 

Waar en wanneer?
REGENERΔTE Ecstatic Dance vond plaats bij De Loft studio in de Kabelfabriek in Delft op 30 oktober.