Heb jij ook een goed idee?

Alohilani

Zomer! Jongeren uit Delft snakken naar gezelligheid. Delft kent een grote urban sports community. Deze community is van onschatbare waarde voor Delft als stad en dus mochten zij wel eens in het zonnetje gezet worden. En hoe zet je iemand nou beter in het zonnetje dan een reis naar het prachtige Hawaii. Helaas konden we niet met zijn allen naar Hawaii dus dan haal je Hawaii toch gewoon naar Delft?! Deejay organiseerde Alohilani

Deejay
Ik ben een jonge ondernemer uit Rijswijk. De reden dat ik Alohilani wilde organiseren is omdat ik moeite wil steken in deze community. De Delftse urban sports community is naar mijn mening namelijk een beetje vergeten door de stad. 

Alohilani
Een dag skaten in Hawaii!! Zon, een lekker sapje, fleurige bloesjes, bloemen kettingen en natuurlijk een lekker stukje tropisch fruit. Wie ziet dat nou niet zitten!! En dat alles op de gezelligste skatebaan van Nederland. Alohilani betekent heldere hemel en was een dag vol gezelligheid en zon. De werd gevuld met leuke activiteiten in een tropische vormgeving. Er waren overheerlijke sapjes, bbq, tropisch fruit en goede muziek. De dag stond in het thema van genieten en een betere connectie met onszelf en anderen. 

Natuurlijk werd er ook geskate. Er waren competities, graffiti, een potje skaten en dat allemaal met te gekke prijzen.

Alohilani vond plaats in samenwerking met de Delftse Mooi Weer spelen. Alohilani was als urban area onderdeel van het programma. Een te gek dansoptreden vond plaats midden in het skatepark!

Waar en wanneer?
Alohilani vond plaats bij skatepark de Middenberm op 11 september als onderdeel van de mooi weer spelen. Check de aftermovie hierboven!


Resultaat: Het skatepark en haar jongeren zijn volledig in het zonnetje gezet!
Fase: Afgerond