Heb jij ook een goed idee?

DNA Invites

Delft kent een grote hoeveelheid jongeren die al jong bezig zijn met HipHop. Jonge talenten die zich aan het ontwikkelen zijn en hun weg proberen te vinden in de HipHopscene. Deze groep jongeren weet hun weg te vinden met het maken van tracks en bouwen aan hun carrière via Social media. Maar social media is niet de enige plek waar dit talent zou moeten shinen. Dit talent verdient een podium. Een podium dat er op dit moment nog weinig tot niet is in Delft. Na het succes van DNA & Friends organiseerde Damiano: DNA Invites

DNA
“Ik ben Damiano, artiestennaam DNA, 16 jaar oud en kom uit Delft (Buitenhof). Sinds dat ik klein ben heb ik één grote droom; in het middelpunt van de aandacht staan als artiest. Ik doe er veel aan om die droom waar te kunnen maken maar ik doe dit niet alleen. Vandaar dat ik DNA invites organiseer.”

DNA Invites
DNA invites was een avond met live optredens van jongeren die hun skills konden laten zien aan de buitenwereld. In totaal hebben 15  jonge artiesten hun talent laten zien op het podium. Een Delfts DJ talent mixte de avond aan elkaar.

Een avond waar DNA en andere artiesten uit de buurt centraal staan. Een avond van pure jongerencultuur. De artiesten treden niet alleen individueel op maar gaan deze avond ook samenwerkingen met elkaar aan. Het wordt een 14+ event waar bezoekers kunnen genieten van live muziek en verschillende nieuwe artiesten kunnen ontdekken. Een avond voor een grote groep jongeren die staan te springen om erop uit te gaan.

Waar en wanneer?
Het event DNA invites vond 18 juni plaats bij Cultuurlab in Delft (Brabantse Turfmarkt 9).