Heb jij ook een goed idee?

DNA Invites

KOOP HIER JE TICKETS

Delft kent een grote hoeveelheid jongeren die al jong bezig zijn met HipHop. Jonge talenten die zich aan het ontwikkelen zijn en hun weg proberen te vinden in de HipHopscene. Deze groep jongeren weet hun weg te vinden met het maken van tracks en bouwen aan hun carrière via Social media. Maar social media is niet de enige plek waar dit talent zou moeten shinen. Dit talent verdient een podium. Een podium dat er op dit moment nog weinig tot niet is in Delft. Na het succes van DNA & Friends organiseert Damiano: DNA Invites

DNA

“Ik ben Damiano, artiestennaam DNA, 16 jaar oud en kom uit Delft (Buitenhof). Sinds dat ik klein ben heb ik één grote droom; in het middelpunt van de aandacht staan als artiest. Ik doe er veel aan om die droom waar te kunnen maken maar ik doe dit niet alleen. Vandaar dat ik DNA invites organiseer.”

DNA Invites

DNA invites is een avond met live optredens van jongeren die hun skills kunnen laten zien aan de buitenwereld. In totaal zullen 15  jonge artiesten hun talent laten zien op het podium. Een DJ talent zal de avond aan elkaar mixen en speelt de achtergrond tracks van de artiesten af.

Een avond waar DNA en andere artiesten uit de buurt centraal staan. Een avond van pure jongerencultuur. De artiesten treden niet alleen individueel op maar gaan deze avond ook samenwerkingen met elkaar aan. Het wordt een 14+ event waar bezoekers kunnen genieten van live muziek en verschillende nieuwe artiesten kunnen ontdekken. Een avond voor een grote groep jongeren die staan te springen om erop uit te gaan.

Sfeerschets
Stel je voor je droomt vanaf jongs af aan al van shinen op een podium. Je wordt wakker en beseft dat vandaag de dag is dat je droom uit gaat komen. Licht zenuwachtig maar vooral  enthousiast kom je je bed uit. 

Je gaat vandaag nog naar de kapper. Je trekt je beste outfit aan. Je kijkt jezelf in de spiegel  aan en een glimlach verschijnt op je gezicht. Je ziet er fresh uit en zelfverzekerd vertrek je richting DNA invites. Je loopt de ruimte binnen en je staat oog in oog met het podium waar je dadelijk gaat shinen. In je hoofd springt de hele zaal al mee op jouw tracks. Maar nog even geduld! Eerst de soundcheck!

Bezoekers stromen binnen en worden verwelkomt door de beste tracks van de DJ. De muziek is goed, de sfeer is goed en mensen beginnen te dansen. De eerste artiest wordt aangekondigd!

Dit is het dan. Het moment waar je al die tijd al van droomde. De dag flitst nog 1 keer voorbij. De kapper, je beste sneakers die je hebt aangetrokken, het moment dat je hier binnenliep. Dan verlies je jezelf in het moment. Je treed op en de hele zaal springt mee op jouw tracks!

Waar en wanneer?
Het event DNA invites vindt 18 juni plaats van 19:00 tot 00:00 bij Cultuurlab in Delft (Brabantse Turfmarkt 9).

Tickets zijn HIER te koop!