Heb jij ook een goed idee?

DNA & Friends

Delft kent een grote hoeveelheid jongeren die bezig zijn met HipHop. Jonge talenten die zich aan het ontwikkelen zijn en hun weg proberen te vinden in de Delftse HipHopscene. Deze groep jongeren weet hun weg te vinden met het maken van tracks en bouwen aan hun carrière via Social media. Maar social media is niet de enige plek waar dit talent zou moeten shinen. Dit talent verdient een podium. Een podium dat er op dit moment nog weinig tot niet is in Delft. Om zichzelf en andere talenten dit podium te geven organiseert Damiano: DNA & Friends

DNA
“Ik ben Damiano, artiestennaam DNA, 16 jaar oud en kom uit Delft (Buitenhof). Sinds dat ik klein ben heb ik één grote droom; in het middelpunt van de aandacht staan als artiest. Ik doe er veel aan om die droom waar te kunnen maken maar ik doe dit niet alleen. Vandaar dat ik DNA & Friends organiseer.”

DNA & Friends
DNA & Friends was een avond met live optredens van jongeren die hun dromen volgen en hun skills kunnen laten zien aan de buitenwereld. In totaal hebben 15 (!) jonge artiesten hun skills laten zien op het podium. Een jong DJ talent heeft samen met een MC de avond aan elkaar gemixt.

Een avond waar DNA en ander jong talent centraal stonden. Een avond van pure jongerencultuur. De artiesten traden niet alleen individueel op maar gingen deze avond ook samenwerkingen met elkaar aan.

Het was een avond voor een grote groep jongeren die stoinden te springen om erop uit te gaan. Het event DNA & Friends vond 19 maart plaats van 18:00 tot 12:00 bij Cultuurlab in Delft.

Talent
Elk talent verdient het om een podium te krijgen. Optreden is voor artiesten de ultieme manier om ervaring op te doen, uit de comfort zone te stappen en succes te ervaren. Voor Damiano en de talenten om hen heen was dit evenement een directe manier om hun droom waar te maken; In het middelpunt van de aandacht staan als artiest. 

Voor bezoekers een toffe avond uit waar ze genieten van muziek van leeftijdsgenoten en waar ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten.

Sfeerimpressie
Check de Instastory voor een sfeerimpressie van de avond!


Resultaat: Optreden van 15 artiesten die optraden in een volle zaal.
Fase: Doorontwikkeling