Heb jij ook een goed idee?

Füzz

We merken als artiesten dat er weinig plek wordt geboden om op te treden in Delft. Dit terwijl dat in deze tijd erg belangrijk is. Delft kent genoeg muzikaal talent en kunst liefhebbers. Wij willen een platform creëren waar kunst- & muziekliefhebbers een nieuwe creatieve en muzikale ervaring beleven. We willen een community bouwen in de underground scene. FÜZZ!

Loveth Besamoh & Milu Chen zijn de creators.
Loveth studeert muziekproductie aan het Albeda College. Hij heeft zijn eigen bands en grafisch vormgeven gestudeerd. Zijn droom is om ooit een platenlabel in Afrika te starten.

Milu studeert Art Science op KABK. Hiervoor heeft ze 2 jaar op Aruba in een band gespeeld en is tot heden nog steeds bezig met muziek maken in verschillende bands. Loveth & Milu maken samen muziek. Ze zijn artiesten die gepassioneerd zijn over het geven van een platform aan mensen om creatieve talenten te ontdekken.

FÜZZ
FÜZZ is een platform voor kunstenaars en muzikanten om hun werk aan nieuw publiek te laten zien. FÜZZ organiseert avonden waarbij live bands en kunstenaar samen komen om samen te groeien. De eerste avond is binnenkort een feit!

Er worden audio-visuele artiesten uitgenodigd om samen te werken met de acts die gaan spelen. Deze audio-visuele artiesten werken met nieuwe software, zoals touch designer & blender, maar ook met analoog videomixers. Dit wordt gedaan om mensen met elkaar te connecten die met verschillende kunstvormen werken. Dit geeft een extra visuele laag wat onder andere een deel van de identiteit van FÜZZ creëert. Het zorgt ervoor dat iedereen een unieke ervaring beleefd. Naast de performances zijn er ook sculpturen, interactieve werken, rondlopende monsters en nog veel meer kunst te zien!

Sfeerschets
Het is een warme zaterdagavond in oktober, de deuren van Cultuurlab gaan open. Het thema van vandaag is tropisch en je bent gekleed om indruk te maken.

Het eerste wat je ziet is een spandoek van ‘FÜZZ IN SAMENWERKING MET CULTUURLAB’ in de kleinere zaal staan ​​tafels waar je de merch, cd’s en alle fysieke producten die de bands aan het publiek willen verkopen, kunt bekijken.

Aan de bar wordt u ontvangen door de vriendelijke barman of -vrouw die u een lekker koud biertje aanbiedt om de avond goed te beginnen. Je kijkt om je heen naar alle mensen gekleed in funky outfits die verlangen naar de livemuziek, je ruikt in de lucht dat het een avond wordt om nooit te vergeten. De host van de avond presenteert het programma en kondigt de act aan. Als de lichten eindelijk dimmen, springt de eerste act het podium op. Het publiek gaat los.

Waar en waneer?
De eerste editie van FÜZZ vond plaats op 30 oktober bij Cultuurlab in Delft. Blijf op de hoogte van de laatste evenementen van FÜZZ via hun Instagram!


Resultaat: Een explosie aan kunst en live bands!