Heb jij ook een goed idee?

Katerl0.0s

Je kent het wel, je hebt gister een feestje gehad en flink gezopen. De volgende dag wordt je wakker met een dikke kater. Koppijn, een droge mond en je bent vermoeid, maar daar hebben wij DE oplossing voor namelijk; Katerl0.0s. Wij willen ervoor zorgen dat je namelijk op de dag zelf wel helemaal los kan gaan maar doordat je tussendoor een ‘Katerlossie’ drinkt je de volgende dag dus geen kater hebt. En wie wilt nou niet los gaan zonder een kater? Nou dat kan dus! Katerloos maar we gaan wel los!

In de tijd waarin wij nu leven, krijgen jongeren meer bewustwording voor; gezondheid en het milieu, ook blijkt uit cijfers dat de kans 40% groter is dat iemand met alcohol op een ongeluk krijgt dan iemand die nuchter is. Genoeg redenen dus voor een ‘Katerlossie’!

Een Katerlossie is een alcoholvrij biertje waarvan je katerloos losgaat. 

Wij willen onze jonge medemensen laten zien dat je ook los kan gaan zonder alcohol. Onze targetgroup zijn feest- en festivalgangers die wel alcohol drinken maar af en toe iets wel iets anders willen maar geen saai 0.0 biertje of een cola. Ons doel is dus dat jongeren tussendoor ook is een biertje inwisselen voor een ‘Katerlossie’.

Anthem – Voor de campagne van Katerloos hebben we een eigen anthem gemaakt die in onze promotiefilmpjes komt. We zijn hiermee in samenwerking gegaan met de Beerleaders. Ons doel was het nummer catchy en grappig maken en een De Jeugd van Tegenwoordig – Let’s Get Spanish vibe geven. Op dit moment is het nummer klaar en zijn we druk bezig de clip te realiseren. Eind juli is de clip af!

Clip – Tijdens het filmen van de clip zullen wij een strand setting met muziek creëren waarbij wij de jongeren kennis laten maken met het nieuwe biertje Katerlossie! De jongeren zullen een challenge moeten doen. Vertel je meest gênante dronken verhaal tijdens het drinken van een alcoholloos biertje. Zo kunnen ze op een positieve manier het biertje proeven en realiseren de jongeren zich dat een 0.0 biertje tussendoor eigenlijk zo gek nog niet is. Zo geven we Katerloos een vliegende start en schieten we toffe beelden voor de clip zelf. 

Het etiket van Katerlossie hebben wij in samenwerking met Tattoo artist Rosa Luppes ontworpen. 

We gaan dit live evenement promoten via onze sociale media kanalen en de pers. Check de STAD instagram om op de hoogte te blijven van dit project.

Thema: veilig uitgaan