Heb jij ook een goed idee?

Voices of Delft

Het was geen fijn jaar, en dat hebben de jongeren aan den lijve ondervonden. Lege straten, gesloten winkels en gesloten horeca. Wat zouden we kunnen doen om Delftse jongeren een hart onder de riem te steken? Gelukkig schept deze tijd ook ruimte voor mooie initiatieven. Karlijn, Marco en Deen kwamen met zo een initiatief. Voices of Delft!

Voices of Delft
Met Voices of Delft gaan Karlijn, Marco en Deen op zoek naar inspirerende boodschappen voor jongeren. Boodschappen van Delftenaren om jongeren een hart onder de riem te steken. Een videoboodschap waarin je de Delftse jongeren het beste toewenst. De kracht van Voices of Delft zit hem in de manier waarop de boodschappen zichtbaar worden.

Het blijft namelijk niet bij een videoboodschap. Vijf van deze videoboodschappen worden vertaald naar posters. Deze posters worden geprint en komen komen op elke hoek van de Delftse binnenstad te hangen. Een moedgevende en inspirerende quote en een portretfoto van een jongere. Op de poster komt een QR code die doorverwijst naar de videoboodschap van de desbetreffende jongere.

Waarom?
Met Voices of Delft willen we jongeren motiveren in deze tijd. We willen hen een hart onder de riem steken. We willen de stad vullen met positieve energie. Iets leuks en origineels. Iets ludieks, want dat past bij Delft! Met Voices of Delft bieden we jongeren inspiratie en positiviteit. Dat is ons doel. 

Sfeerschets
Je loopt met je vrienden in de stad. Overal hangen posters van jongeren met quotes. Het leidt tot een gesprek over het afgelopen jaar. Pratend over hoe jullie de vrijheid missen die corona jullie afgenomen heeft. Dan loopt er ineens een vrolijk team jongeren op je af. Je denkt eerst “Oh nee dat zijn verkopers”, maar dan vragen ze je ineens of je een inspirerende boodschap hebt voor je leeftijdsgenoten om elkaar te motiveren in deze tijd. “Dit zijn vast die mensen van de posters!”. En ja hoor, ze zijn het. Het zet je aan het denken, want je weet zo direct even niets te noemen. Toch schiet je iets te binnen “Wees lief, doe goed en houd moed”.

Mee doen?
We willen de Instagram van Voices of Delft vol met inspirerende boodschappen voor Delftse jongeren. Wil jij jouw videoboodschap delen? Dat kan nog altijd. Deel jouw video van max 30 seconden via de Instagram van Voices of Delft of mail het ons!

Thema: Jouw Perfecte STAD
Resultaat: 500 posters met inspirerende boodschappen voor jongeren door Delft verspreid!
Fase: Afgerond