Heb jij ook een goed idee?

Fotocollage: Behind your meal

De fotocollage van behind your meal?!? Delftse maaltijdbezorgers hebben het ontzettend druk in deze tijd. Ze maken flink wat kilometers en racen heel de stad rond. Dankzij hen kunnen wij genieten van ons eten! Zij brengen ons een stukje geluk. Maar wij zijn eigenlijk ook wel benieuwd naar wat hun gelukkig maakt. Wie zijn deze bezorgers?

Deze vraag konden de bezorgers van Foodlyft Delft beantwoorden door hun mooiste bezorgfoto naar ons te sturen. De foto’s bieden een kijkje in het leven van de bezorgers. Het neemt je mee naar hun hoogtepunten. Je ziet de bezorgers ontzettend veel door Delft rijden. Maar wat zien zij eigenlijk?

Winactie
De bezorgers die een foto hebben ingestuurd maken kans op een prijs. Men kan op een foto van een bezorger stemmen door op Instagram te reageren met de naam van de bezorger. Er wordt fanatiek gestemd!

De winactie komt voort uit een samenwerking met Foodlyft. Foodlyft is een bezorgservice in Delft. Zij wilde een actie voor de bezorgers starten. Om de bezorgers wat positiefs te bieden in tijden van Corona!

Resultaat
Diverse bezorgers hebben enthousiast meegedaan met de actie. Hierdoor is een vette fotocollage ontstaan. De collage is te vinden op onze Instagram.

De bezorgers hebben twee kansen om mee te doen met de winactie. Er volgt dus nog een tweede compilatie van foto’s! Wat vind jij de mooiste foto? Check en stem op onze Insta!

Niet alleen bezorgers zijn enthousiast. Er komen diverse positieve reacties binnen van mensen die het leuk vinden om de bezorgers beter te leren kennen!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!


Fase: Uitvoering