eigen deegHeb jij ook een goed idee?

Fotocollage: Behind your meal

De fotocollage van behind your meal?!? Delftse maaltijdbezorgers hadden het ontzettend druk in tijden van Corona en lockdown. Ze maakte flink wat kilometers en racete heel de stad rond. Dankzij hen konden wij genieten van ons eten! Zij brachten ons een stukje geluk. Maar wij waren eigenlijk ook wel benieuwd naar wat hun gelukkig maakt. Wie waren deze bezorgers?

Deze vraag konden de bezorgers van Foodlyft Delft beantwoorden door hun mooiste bezorgfoto naar ons te sturen. De foto’s bieden een kijkje in het leven van de bezorgers. Het neemt je mee naar hun hoogtepunten. Je ziet de bezorgers ontzettend veel door Delft rijden. Maar wat zien zij eigenlijk?

Winactie
De bezorgers die een foto hadden ingestuurd maakte kans op een prijs. Men kon op een foto van een bezorger stemmen door op Instagram te reageren met de naam van de bezorger. Er werd fanatiek gestemd!

De winactie kwam voort uit een samenwerking met Foodlyft. Foodlyft is een bezorgservice in Delft. Zij wilde een actie voor de bezorgers starten. Om de bezorgers wat positiefs te bieden in tijden van Corona!

Resultaat
Diverse bezorgers hebben enthousiast meegedaan met de actie. Hierdoor is een vette fotocollage ontstaan. De collage is te vinden op onze Instagram.

Niet alleen de bezorgers waren enthousiast. Er kwamen diverse positieve reacties binnen van mensen die het leuk vonden om de bezorgers beter te leren kennen!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!


Fase: Afgerond