Heb jij ook een goed idee?

De Reisbus

Je bent jong. Je bent aan het hangen in de stad. Je maakt er het beste van maar eigenlijk verveel je je. Het is corona en er is al maanden niks te doen. Die illegale feestjes zijn niks voor jou of je vond de boete van vorige keer de moeite niet waard. Plots komt er een brommende camper bus aangereden. Het trekt je nieuwsgierigheid. Je stoot je vriend aan en ook hij kijkt op. Er stappen 2 gasten uit en ze lopen op je af! Ze spreken je aan en vragen of je mee wilt rijden. VET! eindelijk weer iets te doen! “Die gasten zeiden ook nog iets over een vakantiegevoel en een cocktail” Je stapt de bus binnen en je wordt blij verrast. Spontaan droom je weg naar je zomer van 2019 of die van 2021!

Delft

Vrijdag 15 januari reden Mike en Benjamin door Delft met een Mercedes bus uit 1981. Op zoek naar ontmoetingen met jongeren. Ontmoetingen hadden ze! Zo stonden ze voor het stoplicht achter een auto die zonder benzine stond. Laat daar nou net een jongere met een jerrycan uitstappen om benzine te kopen voor z’n moeder om zo de held van de dag te zijn. Mike en Benjamin grepen hun kans en schoten te hulp. Ze duwde de auto netjes aan de kant en boden de jongen een lift naar de benzinepomp aan. Onderweg deelde de jongen zijn toekomstvisies!


Fase: gerealiseerd