Heb jij ook een goed idee?

Pillow Pillow Paff

Watte watte wat? Nou… Pillow Pillow Paff! Het is een kussengevecht maar dan net ff wat anders. Compleet in western sferen (lees met cowboyhoed op) ga jij, met jou team van 5 vrienden, strijden tegen een ander team van 5. En dat niet 1 keer maar een heleboel keer, het is namelijk niet een kussengevecht, maar een kussengevecht toernooi. Samen met jou vrienden strijd jij om de eerste plek in het toernooi Pillow Pillow Paff en terwijl je dat doet haal je ook nog eens geld op voor een goed doel. Super tof toch! Maar hoe werkt dat dan precies?

Het spel

Er wordt altijd in teams van 5 tegen 5 gespeeld. Elke ronde bestaat uit 3 korte wedstrijden waarbij er dus 2 teams tegen elkaar spelen. De bedoeling van de kussengevechten bij Pillow Pillow Paff is om de cowboyhoeden van het andere team van het hoofd af te slaan door ze een flinke klap te verkopen met je kussen, zonder je eigen cowboyhoed te verliezen! Wanneer je de cowboyhoed van een tegenstander eraf slaat, mag die tegenstander die ronde niet meer meespelen. Zo probeer je dus met jouw team het hele andere team weg te spelen, of wel uit het veld te slaan. Het team dat 2 van de 3 wedstrijden wint gaat door naar de volgende ronde.

Met Pillow Pillow Paff wilt Sacha, de man achter het idee, geld ophalen voor een goed doel. Dit kan je doen door sponsors te zoeken in je eigen vrienden kring, familie, werk, sport of wat voor vereniging dan ook. Voor elke ronde die jij verder komt in Pillow Pillow Paff sponsoren zij jou een X bedrag. Hoe beter jij je best doet in de kussengevechten hoe meer geld jij kan ophalen!

Meer dan een kussengevecht

Tijdens het toernooi is er ruimte voor een drankje, zal een DJ lekkere plaatjes draaien en kan iedereen zijn echte cowboyskills laten zien op een rodeo stier. Aan het einde van het toernooi is er nog een groot free for all Pillow Pillow Paff kussengevecht en wordt er afgesloten met een barbecue en een feestje!

Nieuwsgierig geworden? Lijkt het jou vet om mee te doen met je vrienden, sport team, vereniging of wat dan ook? Binnenkort kan iedereen zich hier aanmelden, maar vanwege het Coronavirus kunnen we op dit moment niet met zekerheid zeggen wanneer we los kunnen gaan op Pillow Pillow Paff. Houd het in de gaten!