Heb jij ook een goed idee?

We Art Creators

Ben jij 15-25 jaar jong, creatief en vind je graffiti, schilderen, fotografie, poëzie of muziek vet? Doe je er zelf wat mee, maar dan voornamelijk binnen gesloten kringen en zou je het liever voor een groter publiek doen? Dan zou ik de We Art Creators in de gaten houden want zij gaan, waarschijnlijk (in verband met Corona) in september een mega tof event neerzetten, of zoals ze het zelf noemen: Een culturele kunst explosie!

Het gaat om de 5 kunst categorieën: graffiti, schilderen, fotografie poëzie en muziek (solo acts en bandjes). Stefan, Ian en Deejay, de breinen achter dit evenement, vinden dat er te weinig mogelijkheid is voor jongeren om hun kunstzinnige creaties te tonen op een podium. In plaats van deze kunst alleen binnen gesloten kringen te laten bewonderen moet dit meer in de stad gedaan worden en dan wel in de vorm van een vet evenement! Niet alleen omdat jongeren mega creatief zijn en omdat het gewoon super gezellig, maar ook om de jongeren te stimuleren om van hun creaties hun werk te maken, ‘hun droom te leven’. Kunstenaars tussen de 15-25 jaar kunnen zich namelijk aanmelden voor de We Art Creators Challenge! En de prijs, die gaat hun verder helpen in hun kunstzinnige carrière!

We Art Creators Challenge

Het is eigenlijk best simpel. Je meld je HIER aan voor de challenge, kiest jou kunst categorie en tot september heb jij de tijd om iets te maken binnen het thema: Leef je dromen! Hoe je dat Leef je dromen! invult is volledig aan jou als creatief kunstenaar. Des te sneller je er bij bent en je aanmeld, des te sneller jij aan de slag kan met deze challenge. Op We Art Creators zelf wordt jou kunstwerk vertoont en wordt er per kunstcategorie een winnaar gekozen door het publiek, de kunstenaars en de jury. Zo zal er 1 winnaar zijn voor graffiti, 1 voor schilderen, 1 voor fotografie, 1 voor poëzie en 1 voor muziek. De winnaars gaan ervandoor met een prijs die hen verder gaat helpen met het ontwikkelen van een kunst carrière.

De culturele kunstexplosie

Voor de bezoekers gaan Stefan, Ian en Deejay het Cultuurlab in Delft omtoveren tot een ware kunst beleving. De verschillende ruimtes die Cultuurlab te bieden heeft, gaan zij per kunstcategorie inrichten naar de sferen die passen bij de verschillende kunstcategorieën, en naar de sfeer van het thema Leef je dromen! . Zodra je een ruimte instapt, bijvoorbeeld van graffiti, stap je in de wereld van deze kunstzinnige uiting. Zo zullen er dus 5 ruimtes zijn, ieder met een unieke beleving en ervaring.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Houd dan de We Art Creators en onze website in de gaten of meld je gewoon gelijk aan en st-art creating!