Heb jij ook een goed idee?

Delft Finest

Delft Finest, het nieuwe ‘Spoken Word’ event van Delft. Er wordt een podium gecreëerd voor verhalen vertellers, creatieve schrijvers, woordkunstenaars, bazen of hoe je het ook wilt noemen in het Cultuurlab in Delft. Het wordt een avond vol inspiratie, het delen van verhalen, ervaringen, muziek en aandacht voor elkaar.

Delft Finest is een Spoken Word event, maar wat houdt dat nou precies in? Spoken Word ofwel het gesproken woord, is woordkunst in de breedste zin van het woord. Het gaat ‘m bij Spoken Word dan niet zo zeer om wat voor technische hoogstandjes je gebruikt of hoe lekker het klinkt (wat natuurlijk wel vet is), maar voornamelijk om de diepgang die de teksten hebben, dat wat mensen willen delen. Even stil zijn. Zitten en luisteren naar wat er allemaal in mensen omgaat.

Delft Finest wordt zo een avond. Een avond waarin getalenteerde jongeren en volwassen hun verhalen vertellen. En.. misschien ook wel een avond voor jouw verhaal! Je kan je namelijk aanmelden om ook jouw verhaal te delen op wat voor creatieve manier dan ook en een plekje op dat podium te pakken. Het dagelijks leven biedt ons immers allemaal de gelegenheid om een verhalenverteller te zijn, we maken genoeg mee toch?

Dus ben of ken jij iemand die zo’n verhalenverteller is, of zou je het gaaf vinden zijn en zo’n plekje op dat podium pakken? Schrijf je dan hier in voor Delft Finest en kom shinen op dat podium! Overigens kan je ook alvast een kijkje nemen op de Instagram en Facebook van Delft Finest


Fase: Draagvlak