Heb jij ook een goed idee?

Superhero Kidsrun

“Weet jij nog welke superheld jij vroeger altijd wilde zijn? Waar zouden wij zijn zonder superhelden? Als kind kan je als superheld helemaal opgaan in jouw eigen beleving. Hoe tof zou het zijn als wij voor een dagje deze beleving nog net even iets groter maken?”

Op 15 september vindt de allereerst Superhero Kidsrun Haarlem plaats in het Reinaldapark. Kinderen uit heel Haarlem kunnen zich hier gratis voor aanmelden. 

Tijdens de run kunnen kinderen (5-16 jaar) verkleed als superheld een parcours afleggen van 1,0 km of 2,5 km met een aantal spannende hindernissen. Eenmaal aangekomen over de finish belanden zij in een heuse superhelden-wereld met echte superhelden, superkrachten en leuke verrassingen. Ken jij kids tussen de 5 en de 16 jaar? Of neem jij graag zelf deel aan deze te gekke dag? Wees er dan als de bliksem bij! Meer informatie over de run vind je hier!

Waar: Reinaldapark, Haarlem Parkwijk
Wanneer: zondag 15 september
Deelname: gratis

Featured images by TK Hammondsvia


Fase: realisatie fase