Heb jij ook een goed idee?

Happietogo

Jan (18 jaar) is een student die van lekker eten houdt. En geef hem eens ongelijk. Van lekker eten wordt toch iedereen blij? Maar als je dan een student bent, die op zichzelf woont, dan moet je iedere dag alleen voor jezelf koken. En zeg eens zelf? Daar vindt toch niemand iets aan!? Daarnaast houdt je vaak ook veel eten over, omdat alles wat je bij de supermarkt koopt gericht is op minimaal twee persoon. Zonde vindt Jan! Dat moet anders kunnen en zo kwam Jan op het volgende idee: Happietogo!

Happietogo, een app om voedselverspilling tegen te gaan:

  • Teveel gekookt? Deel het met je buren;
  • Hiermee verdien je een centje bij en geniet iemand anders van een lekkere verse maaltijd;
  • Of natuurlijk andersom!

Een voedselsharingsapp voor jongeren, door een jongere! Maar uiteraard is heel de buurt welkom om gebruik te maken van deze handige app! Want hoe vaak maak je teveel eten of eet je net iets meer om alles op te krijgen, best vaak als u erover nadenkt? Precies te vaak! Om die reden gaat Jan hard aan de slag om zijn te gekke idee te realiseren. Blijf de website in de gaten houden voor updates, want er komen nog veel leuke dingen aan. Dat weten we zeker!


Fase: ontwerp fase