Heb jij ook een goed idee?

Double Single!

Double Single! De twee leukste dingen die er bestaan: lekker singletjes door de speakers horen en single zijn! Of nee, toch niet… ;).  Af en toe is single zijn heerlijk, je kan de gekste dingen doen zonder dat je partner er iets van vindt. Maar Maud denkt dat elke single wel eens verlangt naar een relatie. Maar hoe vind je tegenwoordig nog iemand die single is? In de kroeg, bij een festival, op Tinder, op werk, in de Albert Heijn of tijdens het uitlaten van je hond… En dan? ALS iemand single is, hoe weet je dat hij / zij single is? Niemand heeft op zijn / haar voorhoofd geschreven: IK BEN SINGLE, DATEN?!

Voor deze struggle komt Maud met het Double Single feest. HET meest ‘vrij gezellige’ feest van Haarlem waar je zowel singletjes kan aanvragen als DE leukste singles uit Haarlem e.o. kan ontmoeten. MATCH :).

40-60 personen kunnen zich opgeven voor de activiteit voorafgaand aan het feest: ‘Eet met je date’. Het zal de look & feel hebben van het televisieprogramma ‘First Dates’. Op de achtergrond is er loungemuziek te horen. De bedoeling is dat je voorafgaand je opgeeft en een X aantal stellingen en een aantal standaard vragen invult zodat Maud je kan matchen voor 3 eetdates. Woehoe wat een verrijking :)!  1 date tijdens het voorgerecht, 1 date tijdens het hoofdgerecht en 1 date tijdens het nagerecht.

Mocht je iemand kennen die single is en die het leuk lijkt. Geef je dan op bij ons 🙂 (Nu kan dat nog door een mail te sturen naar: birgit@stad-haarlem.nl) Eng om als enige single naar het feest te gaan? Je mag jou leukste ‘bezette’ vrienden meenemen die kant op. Belangrijkste blijft: alle singles staan centraal.


Fase: Realisatie