Heb jij ook een goed idee?

Kids Fest

Ravotten, snoepen en toffe spelletjes spelen! Een feest voor jong en oud, maar waar de kids wel echt in de spotlight staan. Waarom? Omdat acht enthousiaste kids het feest organiseren voor de wijk! Oftewel; het is weer tijd voor het Kids Fest!

Acht kanjers van kinderen, de jongste 5 jaar oud en de oudste 12 jaar, organiseren dit jaar voor de tweede keer het Kids Fest! Het feest verplaatst zich dit jaar naar het noorden van Haarlem. Het belooft weer een te gek feestje te worden voor alle kinderen uit Haarlem en omgeving, want ook dit jaar wordt het Kids Fest weer georganiseerd door kinderen uit het Haarlem (en Heemstede) zelf! De laatste week van de zomervakantie werken onze kids keihard aan het organiseren van hun eigen Kids Fest 2.0. Hier draait het om kinderen, waar ouders op de achtergrond welkom zijn.

Zelf doen
Om het festival weer tot een groot succes te maken, gaat de groep van acht gezamenlijk aan de slag! Van idee tot uitvoering, in drie dagen tijd werken ze toe naar het eindresultaat. Ook dit jaar bezoeken ze verschillende ondernemingen, ditmaal ondernemingen die relevant zijn voor een feest dat in het teken staat van picknicken en groepsspelletjes. Tijdens het bezoek vragen de kinderen de organisaties of ze iets willen bijdragen aan hun Kids Fest.

Wanneer: donderdag 22 augustus van 12:00 tot 16:00 uur
Waar: Haarlem Noord (de exacte locatie volgt nog!)
Deelname: gratis


Fase: realisatie fase