Heb jij ook een goed idee?

Yellow Light

Vind jij het vak Beeldende Vorming en/of Drama op school helemaal te gek, omdat je tijdens deze lessen volledig je ei kwijt kan? Maar baal je er van dat jouw creatie niet verder komt, dan op de koelkast van jouw ouders? Of het theater van school? Ja natuurlijk baal je daar van. Jouw creaties mogen namelijk meer dan gezien worden!

Yellow Light is er voor creatieve jongeren, die hun creativiteit graag aan de inwoners en bezoekers van Haarlem & Haarlemse ondernemingen laten zien. In opdracht van een Haarlemse onderneming zullen de deelnemende jongeren werken aan creatief eindproduct, waarbij er tijdens het ontwerpproces aandacht is voor de materialen, grondstoffen, halffabrikaten, restproducten en natuurlijk de missie & visie van de organisatie. Een creatief avontuur die de jongeren en ondernemingen samen aangaan, zodat zij met elkaar de Yellow Light expositie, langs alle deelnemende bedrijven, kunnen creëren. Zo geeft Tamar (19 jaar) met Yellow Light de creativiteit van jongeren daadwerkelijk een podium in Haarlem!

Ben je geprikkeld en wil je meer weten? Check dan zeker de website van Yellow Light eens & vergeet Yellow Light op insta niet te volgen!


Fase: Realisatie fase