Heb jij ook een goed idee?

Unknown

Wat weet jij eigenlijk van de wereld, meer dan dat je ziet? Wat vind je van het universum en wat zie je voor je als je er aan denkt? Hoe denk je over de mensen om je heen en hoe reageer je op hun gedrag? Tijdens de eerste editie van Unknown zochten geïnteresseerde, maar vooral ook enthousiaste jongeren, naar antwoorden op dit soort vragen!

Unknown is in het leven geroepen als een filosofie avond voor (Haarlemse) jongeren tussen de 16 en 23 jaar, die graag eens met anderen in gesprek gaan over filosofische vragen. Een avond georganiseerd door jongeren, voor jongeren! Fenna (17 jaar) en Vera (18 jaar) organiseerden samen deze bijzondere eerste editie. Dit omdat zij graag een groep jongeren bij elkaar wilden brengen, die elkaar normaal gesproken niet echt spreken, maar wel geïnteresseerd zijn in hoe anderen denken. Om die reden stond deze eerste avond in het teken van alledaagse dingen, alleen gingen zij samen er dit keer dieper op in! Zo maakten de aanwezigen kennis met wat filosofie globaal inhoud en hadden zij de ruimte hun gedachten de vrije lopen te laten.

Lijkt het jou leuk om ook kennis te maken met wat filosofie globaal inhoud? En vind je het daarnaast leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Stuur dan een berichtje naar unknownfilosofie@gmail.com. Wie weet komt er dan snel een tweede editie!


Resultaat: een avond vol diepzinnige vragen en nieuwe vrienden
Fase: afgerond