Heb jij ook een goed idee?

Duurzaamheidsfestival EcoFest

Raul en Emiel hadden eigenlijk maar een wens en dat is de duurzaamheidsbeweging in Haarlem naar een hoger niveau tillen. Door een festival te organiseren rondom duurzaamheid hoopten ze Haarlemmers een steuntje in de rug te geven en hun droom te verwezenlijken. En deze droom is zeker verwezenlijkt

Op 15 juni 2019 werd het Haarlemse leven verrijkt met de tweede editie van EcoFest. Dit was een festival gericht op duurzaamheid en was goed toegankelijk voor jongeren, geïnspireerde Haarlemmers en families. Kortom het was een inspirerende feestdag voor jong en oud! Het EcoFest komt voort uit stichting Ecoring.

Raul en Emiel geloven dat de jongeren de nieuwe samenleving zijn. De inspiratie van jongeren drijft hen naar innovatie en nieuwe mogelijkheden. Gepaard met het gevoel dat zij de wereld aan kunnen wilden Raul en Emiel aan de slag met de duurzaamheidsbeweging in Haarlem. Daarom organiseerden zij EcoFest; een festival dat voor jongeren aantrekkelijk is en waar duurzame ondernemers samen met ecoprojecten de duurzaamheidsbeweging symboliseren.

Zo slaan Raul en Emiel een brug tussen economie en ecologie waardoor de jongeren een duurzame samenleving vormgeven, die test van de tijd kan doorstaan. Aangezien de jonge mensen van nu, de volwassenen van de toekomst zijn. Maar! Natuurlijk waren kinderen samen met hun ouders van harte welkom en kon eigenlijk iedereen die meer wilde leren over economie en ecologie langskomen!

Wil je meer informatie overDe EcoFest of over Stichting Ecoring ga dan naar de Facebookpagina en Instagram


Resultaat: Duurzaamheidsfestival
Fase: Afgerond