Heb jij ook een goed idee?

De Kledingcirkel

Denk eens aan een duurzaam leven. Waar denk je nu dan aan?Waarschijnlijk denk je nu aan biologisch eten, minder plastic en afval scheiden, maar er is meer dan dat! Athene denkt bijvoorbeeld direct aan kleding. Niet aan alle shirtjes die bij de Zara hangen, maar aan het recyclen van spijkerbroeken, truien en alle andere items waar jij nu aan denkt!

De Kledingcirkel is georganiseerd om het weggooien van kleding tegen te gaan en het recyclen van kleding te motiveren. Vandaar ook de titel: cirkel staat voor het recyclen door het door te verkopen. Door dit soort initiatieven te organiseren en aan te moedigen, hoopt Athene jongeren aan te zetten tot actie. Want in 2019 hoeven jongeren niet alleen meer in nieuwe kledingstukken te lopen. Want nu we weten hoe schadelijk het maken van kleding is, kunnen we (moeten we eigenlijk) hier met elkaar wat aan doen!

De Kledingcirkel was zaterdag 15 juni 2019 te bewonderen van 12.00 tot 17.00 uur als onderdeel op het Ecofest. Dit vond plaats op Tuinderij der Waardering waar Stichting Ecoring is gevestigd: Tennispad 2 in Haarlem.


Resultaat: Vintage kledingmarkt
Fase: Afgerond