Heb jij ook een goed idee?

De Studie Stek

De eindexamens komen steeds dichterbij.. En dat betekent: ‘Leren, leren en nog eens leren!’. Nu weten wij, vanuit STAD, als geen ander hoe erg je daar tegenop kan zien. Urenlang naar letters in een boek staren, samenvattingen pennen en eigenlijk is het overal te druk om je goed te kunnen concentreren. Terwijl concentreren juist zo belangrijk is, niet alleen omdat je de stof dan beter onthoud, maar ook omdat je dan veel sneller klaar bent!

Voor iedereen die dit gevoel herkent, heeft STAD de oplossing! Speciaal voor alle lerende en studerende jongeren in Haarlem heeft STAD namelijk de Studie Stek. Deze ruimte vind je in het kantoor van STAD, naast het oude cultuurhuis: de Egelantier. De ruimte is elke doordeweekse dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Eenmaal binnen kan je gratis een kop koffie of thee pakken en daarna kan je boven ‘lekker’ zelf aan de slag!

In de ruimte staat sinds kort ook een boekenkast met toffe boeken. Nu denk je vast ’toffe’ boeken? Maar echt! Bij de Snuffelmug mochten wij boeken uitzoeken voor de Studie Stek. En uiteraard staan de leukste boeken nu bij STAD. Niet alleen de boekenlijst boeken, die in de bibliotheek vast al zijn uitgeleend, maar ook boeken als bijvoorbeeld ‘Online muziek voor Dummies’. We vinden het super tof dat we dit namens de Snuffelmug aan mogen bieden! Er staat ook een grote sofa, zodat je eens lekker door deze boeken heen kan bladeren!

Daarnaast is het de bedoeling dat de Studie Stek echt een ruimte is van, voor en door alle lerende en studerende jongeren in Haarlem. Om die reden zou het super tof zijn als je jouw ideeën over hoe we de Studie Stek nog aantrekkelijker kunnen maken, met ons wilt delen! Dus heb je toffe ideeën, bijvoorbeeld voor aan de muur, in de boekenkast of gewoon ‘iets’ heel anders ‘out-of-the-box’? Laat het dan weten, dan kunnen we er gezamenlijk mee aan de slag!

Zien we je snel? Tot dan!

Check voor meer info het eerdere artikel en Instagram.