feesten, 16+, uitgaanHeb jij ook een goed idee?

Lastig Caribisch carnaval

Brrrrr, de koude dagen zijn steeds heftiger geworden. Dus dat betekent dat het tijd is om de hittegolven van Lastig terug te brengen naar het Patronaat op 1 maart.

Terwijl onze landgenoten in het zuiden kalmpjes carnaval vieren, gaat Lastig voor de aankomend editie op reis met het thema ‘Caribisch carnaval’. Maak je heupen en benen gereed voor de limbo dans competitie. Je smaakpupillen voor alle fruitige zoetigheid. Verwacht verkoeling voor de hete dansjes en zoete drankjes als verwenning om je dorst te stillen.

Met een mix van R&B, hiphop, Afrobeat en dancehall, heb je geen enkele mogelijkheid om stil te staan. Rek en strek je uit en maak je klaar om tot de grond te gaan!

Lastig staat in het teken van vrijheid en om die vrijheid te representeren is er een lied geproduceerd voor Lastig die met een showcase released zal worden op 01 maart. 

De vroege vogel kaarten zijn uitverkocht. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop. Dus als je nog geen kaartje hebt, wees dan even snel als speedy gonzalez met het bemachtigen van een kaart. 


Resultaat: een 'lastig' event
Fase: afgerond