Heb jij ook een goed idee?

PODCAST STAD Haarlem 18+

Je wordt 18 en nu ben je ineens echt volwassen. Als 18 jarige heb je een aantal verplichte verantwoordelijkheden, zoals lesgeld en zorgverzekeringen betalen. Er zijn natuurlijk ook leuke en spannende aspecten van het 18 worden. Je mag bijvoorbeeld legaal drinken, alleen auto rijden, naar clubs etc. Er gebeurt dus veel. Wij hebben een podcast gemaakt over onderwerpen die te maken hebben met 18+ worden.

Podcast
Een podcast is een praatprogramma waar interessante onderwerpen naar voren komen. Die kan je luisteren op internet of podcast apps. Steeds meer mensen luisteren naar podcasts, het is echt een opkomend iets.

Wij hebben podcast afleveringen gemaakt, omdat je op die manier op een leuke en informatieve manier onderwerpen aan het licht kan brengen. Jongeren luisteren namelijk eerder naar jonge mensen die het over interessante onderwerpen hebben, dan dat ze het ergens moeten lezen of dat een oud persoon dit bespreekt. Oudere mensen hebben er namelijk vaak een andere kijk op dan de jongeren. 

Het thema van onze podcast was 18+. De onderwerpen die behandeld zijn, zijn Soa’s, drank en drugs en politiek. De podcast was live te volgen via de Facebook en Instagram pagina’s van STAD Haarlem. Je kan de podcasts terugluisteren via YouTube en Soundcloud. Ze duren allemaal tussen de 35 en 60 minuten. Hierin worden interviews die we voor de podcast hebben gedaan besproken, we laten onze ervaringen en meningen horen en lichten meteen de leukste feestjes uit. Meer weten of zsm bij de podcasts komen? Klik dan hier of hier!

Thema: Ben je 18+?
Resultaat: podcast serie over 18 worden
Fase: afgerond