Heb jij ook een goed idee?

Lastig #2

De warme zonnige dagen zijn net zo snel voorbij gegaan als de eerste editie en inmiddels tweede editie van Lastig. We zijn twee maanden verder en komen steeds dichterbij de natte, koude en lange dagen. Wees niet getreurd, want Lastig is onze lichtpunt geweest in deze donkere dagen. Op vrijdag 19 oktober werd Lastig namelijk weer georganiseerd in Patronaat. Dit keer was alles keer twee, want het was hartstikke uitverkocht. De zomer kan gestopt zijn, maar door een zaal van 350 enthousiaste jongeren bijeen te hebben heeft Lastig met zekerheid warmte meegenomen naar Patronaat.

In plaats van ijsjes als verkoeling stonden er een warme chocolademelk als welkom klaar om de temperatuur op pijl te krijgen voor binnenkomst. Van 23.00-03.45 werden de bezoekers verleidt door de zoetigheid die uitgedeeld werd door de candygirls en tropische klanken van de deejays 2of us, Stanga, RVR en Deejay Q

Volg Lastig op instagram om op de hoogte te blijven van de volgende edities, weetjes en winacties. Wil je een promoter worden voor Lastig stuur dan een dm via instagram. 


Resultaat: een 'lastig' event
Fase: afgerond