circusHeb jij ook een goed idee?

Circus Optijd

Rachel en Sahar organiseerden de eerste editie van “Circus Optijd”.

De dames werkten veel in de Leidse Buurt en ze merkten op de er verschillende voorzieningen zijn voor zowel kinderen, als ouderen, maar dat deze twee groepen elkaar weinig tegenkomen. Hier wilden ze verandering in brengen. Zij bedachten Circus Optijd, een race tegen de klok waar gemengde teams van jong en oud het tegen elkaar opnemen.

Op het plein in de Leidse Buurt verzamelden kinderen, ouders en ouderen bijeen. Vervolgens werden ze ingedeeld in teams van een ouder, kind en een oudere. Zij hadden precies twee uur om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Een punt kun je verdienen door één van de vijftien challenges te winnen van een ander team. Je kiest zelf welke challenge je tegen welke tegenstander wilt spelen. Toen de tijd op was verzamelde iedereen bij het podium voor een optreden van Circus Hakim en andere acts.  Na het bekendmaken van de winnaar sloten ze de dag af met een gezamenlijke lunch. Kortom, Circus Optijd was tof!


Resultaat: een circus
Fase: afgerond