magazineHeb jij ook een goed idee?

Be Magazine

Pien heeft een handicap, 25% van haar hersenen werken, ze heeft last van spasme en op haar 20e overgangsverschijnselen. Volgens haar is het alleen géén handicap, maar zijn het superkrachten! Ze staat ondanks haar handicap super positief in het leven en ze wil dat andere mensen met superkrachten ook zo gaan denken.

Ze heeft besloten een magazine te maken waarin ze aandacht besteed aan mensen met superkrachten. Mensen die net als Pien positief in het leven staan en hun superkrachten als een verrijking zien. Het magazine is natuurlijk ook bedoeld voor mensen zonder superkrachten, Pien wil namelijk ook aan hen duidelijk maken dat superkrachten niet per se beperkend zijn. Mits je er op de juiste wijze mee omgaat natuurlijk!

Mocht je bij geen van beide groepen horen, dan is het magazine alsnog super leuk om te lezen, vol met interessante interviews en bijzondere verhalen.


Resultaat: een magazine
Fase: afgerond